2016. június 11., szombat

FELHÍVÁS együttműködésre!Sziasztok!
A múzeumok éjszakája keretében megvalósuló projektünkhöz szeretnénk az együtt működéseteket kérni.
Az MKE Dixit party címet viselő programon, tervünk szerint olyan dixit paklikkal játszhatnak a látogatók (Ismeritek a Dixit nevű társasjátékot? Ha nem, akkor ezen a linken el tudjátok olvasni a szabályokat.), amelyek lapjain az egyetemi hallgatók alkotásainak reprodukciója található.
Úgy gondoljuk, egy érdekes és közvetlenebb kapcsolat alakulhat ki ezáltal a munkák és a látogatók között és a hagyományos formáktól eltérően itt játék közben gondolkoznak (sőt rá vannak szorulva hogy gondolkozzanak!) a munkákról.

Az alkotó neve fel lesz tüntetve a kártya lapon, elérhetősége (email cím, blog cím, telefon szám, ki mit akar) pedig a térben ahol a játék folyik.
A játék mellett sor kerül majd egy beszélgetésre. A képek kapcsán arról, hogy egy mű értelmezésében és megítélésében olykor fontos szerepet játszhat a méret vagy a kiállítási szituáció is, amitől most ezek a munkák meg vannak fosztva, így akadhat olyan is köztük, ami elveszíti eredeti jelentését. A játék kontextusában pedig mindegyik újat nyer, hiszen társítunk hozzá egy fogalmat és más munkák mellett látjuk.

Amit küldjetek nekünk → az mkedixit@gmail.com email címre jun. 17-e éjfélig :

-Jó minőségű repro három munkátokról (Egy Dixit kártya 8x12 cm)
és még elküldhetitek:
-a munkáitok címeit és méreteit
-az elérhetőségetek,
+minden kérdést ami felmerül bennetek

Köszi az együttműködést!
Ván Janka és Monory Ráhel

Nincsenek megjegyzések: