2016. június 24., péntek

MKE - Múzeumok Éjszakája


Kedves Kollégák!

Épület- és tárlatvezetések, kiállítás, koncertek, workshop, piknik, kertmozi ‒ mint minden évben, idén is részt veszünk a Múzeumok Éjszakáján. (A részletes program a csatolmányban olvasható).

Saját programjainkon a munkatársak természetesen részt vehetnek, de akik a Múzeumok Éjszakája egyéb programjaira is szeretnének ellátogatni, azokat kérjük nálunk vegyék meg saját és ismerőseik belépőjegy-karszalagjait, ezzel is a támogatva az Egyetemet! A karszalagok péntekig munkaidőben a Gazdasági Osztályon, szombaton 16 órától a Főépület, illetve az Epreskert bejáratánál vásárolhatók meg.

Jegyárak: felnőtt: 1500 Ft / gyermek: 600 Ft (6-18 éves korig) / 6 éves kor alatt ingyenes
Az egyszer megváltott karszalagok a programban részt vevő összes múzeum és egyéb helyszín valamennyi programján érvényesek. 

A karszalag mellé egy MOL Bubi szórólapot is kapnak a vásárlók, amely felmutatásával fél áron, mindössze 3900 Ft-ért lehet „Múzeumból múzeumba negyedéves MOL Bubi bérlet”-et venni a BKK Ügyfélközpontjaiban június 14. és július 14. között a, 2016..

A MÁV kedvezményes menetjegyet biztosít azoknak, akik vonattal érkeznek Budapestre a Múzeumok Éjszakájára, ennek részleteiről a 
www.mavcsoport.hu oldalon találnak további részleteket. 

További információ:


Üdvözlettel:

Csejdy Réka
Kommunikáció, sajtókapcsolatok
Magyar Képzőművészeti Egyetem

Nincsenek megjegyzések: