2016. július 4., hétfő

Hellodesign Talent Award 2016 nevezési felhívás


Hellodesign Talent Award 2016 nevezési felhívás


Alkalmazott művészeti és építész hallgatók, frissen diplomázók figyelem! Segítsd szakmai karriered indulását és nevezz a Hellodesign Talent Award tehetségkutató programjára, hogy megismerhessen a szakma, a nagyközönség és leendő megbízóid!

A Hellodesign Talent Award nonprofit program célja, hogy széles körű ismertséget biztosítson a tehetséges pályakezdő alkalmazott művészek és építészek számára.

A hallgatói projekteket szakmai zsűri bírálja el. A bemutatásra beválogatott anyagokból kerülnek ki a jelöltek, a döntősök, a kategória nyertesek illetve a közönségdíjas. Minél előkelőbb helyen végez a projekted, annál több bemutatást, nagyobb olvasottságot, nagyobb ismertséget szerez számodra itt, a Hellodesign weboldalán, 12 ezres Facebook közössége előtt, Instagram oldalán illetve a program eredményeit bemutató hazai és nemzetközi médiákban. A nyertesek eredményét oklevéllel tanúsítjuk, projektjükön és önéletrajzukban pedig örökösen használhatják a Hellodesign Talent Award 2016 Winner megjelölést.

A programba a magyarországi felsőoktatásban illetve felsőfokú képzésben résztvevő aktív vagy idén végzett hallgatók jelentkezhetnek építészet, tárgytervezés, divattervezés, grafika, fotográfia, animáció és média design területről a 2015/16-os tanévben készített évközi vagy diploma projektjeikkel. Kérjük, légy figyelemmel arra, hogy partnerintézeti és nem partnerintézeti hallgatók projektjeire a jelentkezés díjával kapcsolatban más feltételek érvényesek. A partnerintézetek listáját lejjebb görgetve találhatod.

EARLY BIRD JELENTKEZÉS
- Early Bird jelentkezés határideje: 2016. június 30.
- Early Bird jelentkezés díja minden projektre: díjmentes

NORMÁL JELENTKEZÉS
- Normál jelentkezés határideje: 2016. július 15.
- Normál jelentkezés díja partnerintézeti* projektekre: díjmentes
- Normál jelentkezés díja nem partnerintézeti projektekre: 8.000 FtPÓTJELENTKEZÉS
- Pótjelentkezés határideje: 2016. július 30.
- Pótjelentkezés díja minden projektre: 12.000 Ft

*PARTNERINTEZETEINK:
- Budapesti Metropolitan Egyetem
- Eszterházy Károly Egyetem Vizuális Művészeti Intézet
- Magyar Képzőművészeti Egyetem
- Moholy-Nagy Művészeti Egyetem
- Nyugat-Magyarországi Egyetem Alkalmazott Művészeti Intézet
- KREA Kortárs Művészeti Iskola

Nincsenek megjegyzések: