2016. november 6., vasárnap

A HÖK VÁLASZTÁS MÁSODIK FORDULÓJA

A 2016/2017 tanévben megrendezett Hallgatói Önkormányzati választás első fordulójának alkalmával érvényes jelentkezést nyújtottak be az alábbiakban felsorolt hallgatók. (Névre kattintva megnyílik az adott jelentkező jelölőlapja és motivációs levele.) Az itt felsorolt hallgatók mindegyike választható a választás második fordulójának alkalmával.

A második forduló alkalmával, urnás szavazással adhatják le a választási névjegyzékben szereplő hallgatók a voksaikat az egyes jelöltekre. A szavazás anonim, a szavazólapon a szavazónak nem kell feltüntetnie a nevét, viszont a választási jegyzékbe hitelesítenie kell részvételét. A szavazáson történő részvételi szándék a szavazó diákigazolványának (vagy azzal egyenértékű dokumentumának) felmutatásával érvényesíthető.

A szavazás lebonyolítását a Hallgatói Önkormányzat által kijelölt hallgatók végzik, az alábbi időpontokban és helyszíneken:

november 7. (hétfő): 12:00-15:00 Dávid tér
november 8. (kedd): 12:00-15:00 Dávid tér
november 9. (szerda): 10:00-12:00 mozgóurna a Főépület műtermeiben
november 10. (csütörtök): 10:00-12:00 mozgóurna az Epreskert és az Intermédia műtermeiben
november 11. (péntek): 12:00-15:00 Dávid tér

A szavazás alkalmával a szavazásra jogosult hallgatók minden tanszék jelöltjeire szavazhatnak, de egy tanszékről legfeljebb két főt jelölhetnek meg. A szavazat érvénytelen, ha a szavazólapon egy tanszéken kettőnél több főt jelölt meg a szavazó.

FESTŐ TANSZÉK

GRAFIKA TANSZÉK
Képgrafika szakirány

Tervezőgrafika szakirány
Göcsei Eszter Sára I. évf.

-

INTERMÉDIA TANSZÉK

-

KÉPZŐMŰVÉSZET-ELMÉLET TANSZÉK

-

SZOBRÁSZ TANSZÉK
Körei Sándor II. évf.

-

RESTAURÁTOR TANSZÉK

Nincsenek megjegyzések: